Social Media team VVD Wierden-Enter

VVD Wierden-Enter is blij met hulp van nieuw specialistisch team

Onze Social media-activiteiten worden begeleid door twee bijzonder enthousiaste jonge vrijwilligers. Behalve op het Social media terrein ondersteunen ze ons ook met betrekking tot andere commerciële activiteiten, drukwerk, actieplannen, etc. Vrijwillig betekent voor Linda en Rogier dus niet vrijblijvend. Wij zijn zeer blij met de inzet van dit energieke duo.

Beiden zijn ze samen gestart en wel enkele weken voor de campagne-periode in 2022. Na twee weken was het voor ons al duidelijk dat wij nimmer datgene zouden kunnen bereiken waar zij in korte tijd in zijn geslaagd. Het social mediateam is er uiteraard niet alleen voor de campagne- periode. Integendeel.

Veel belangrijker is voor de VVD Wierden-Enter dat wij in de tijd na de verkiezingen onze twijfel, vragen, opmerkingen en oplossingen zo breed mogelijk kunnen en zullen presenteren. Op deze wijze hopen wij ook de interactie met inwoners van de Gemeente Wierden te intensiveren. Een politieke partij in de gemeente is er namelijk vóór de inwoners, en niet andersom. Dat is volgens ons de basis voor transparantie en het voor ons focus houden op zaken die er voor de inwoners écht toe doen.

Dankzij ons social mediateam krijgen we ook vaak een spiegel voorgehouden. We zien daarnaast, via Linda en Rogier, de jongere achterban binnen VVD Wierden-Enter groeien. Meer jonge mensen die hun ongezouten mening mededelen, politiek betrokken raken en met ons bespreken wat hen daadwerkelijk bezighoudt. Van Jaknikkers worden wij en dus de gemeente niet beter. Ook dat is groeien en bouwen.

Wij zijn zeer blij met Linda en Rogier. Dank!