Dianne Harberink

Deze verkiezingen ben ik lijsttrekker voor de VVD Wierden-Enter

Mijn naam is Dianne Harberink en woon in Enter.

Samen met mijn man heb ik een bedrijf, wat herenmode verkoopt aan de detaillist.

Belangrijk zijn voor mij mijn gezin, familie en vrienden, lezen en koken.

Al ruim 12 jaar ben ik betrokken bij de Lokale politiek, eerst in de gemeente Hellendoorn en nu in de prachtige gemeente Wierden, waar ik in de schaduwfractie meedenk over beslissingen die genomen moeten worden voor onze inwoners.

Ik sta voor Respect, eerlijkheid en doen wat je zegt.

In Enter ben ik ook nog voorzitter van buurtvereniging DAK, waar we een geweldige buurt hebben.

Daardoor heb ik de “Enternaar” beter leren kennen, hardwerkend, ondernemend en altijd in voor een feestje, waar iedereen hard aan meewerkt om er een succes van te maken. Dit zal in Wierden en de andere kernen niet anders zijn.

De gemeente Wierden heeft een prachtig verenigingsleven, waar veel inwoners zich met alle enthousiasme voor inzetten.

Ik wil me inzetten voor alle inwoners om van onze gemeente een nog betere te maken: Wierden blijft goed, maar wordt beter!

Zo wil ik me inzetten voor minder regels voor ondernemers, verenigingen en particulieren, zodat je plan wat je wilt uitvoeren ook makkelijker en sneller uitgevoerd kan gaan worden.

Bij de Lokale VVD Wierden-Enter hebben we een club enthousiaste mensen, die allemaal stuk voor stuk klaarstaan om voor jou in de raad, jouw belangen te vertegenwoordigen. Elk van deze mensen heeft een geweldige kennis op alle gebied, duurzaamheid, ondernemen, jeugd, gemeentelijke wetten en hebben ook allemaal wel iemand die ze kennen in de regio, provincie of 2e kamer om contact op te nemen als we het zelf even niet goed weten.

Dus wil je een betrouwbare partij, met een groot netwerk, stem dan VVD.

Meer weten? Mail me dan!

dianne@vvdwierden-enter.nl