Even voorstellen: wie is Anne Schasfoort-Platenkamp?

Wie is Anne Schasfoort-Platenkamp?

 

Ik ben opgegroeid in Bornerbroek. Na het VWO ben ik gaan studeren in Rotterdam waar ik Beleid en Management voor de Gezondheidszorg heb gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Daarna ben ik in de Farmaceutische industrie aan de slag gegaan. Dat doe ik nog steeds met veel plezier. Sinds 1996 woon ik in Wierden. Ik ben getrouwd met Bas Schasfoort en we hebben drie kinderen.

 

Naast mijn werk doe ik vrijwilligerswerk; ik zit in de Clientenraad bij Medlon/Unilabs, doe van alles bij voetbalvereniging Juventa’12 en zit in de sponsorcommissie bij CV De Tolmennekes.

 

Daarnaast ben ik actief in de schaduwfractie van de VVD Wierden-Enter, wat ik leuk, interessant en leerzaam vind! Ik sta nummer 2 op de lijst en ben er helemaal klaar voor om deel te gaan uitmaken van de Gemeenteraad van onze mooie Gemeente, om me in te zetten voor alle inwoners. Voor de bewoners, ondernemers, agrariërs. De VVD is immers een volkspartij voor alle lagen van de bevolking, jong en oud, waarbij vrijheid van de mensen (liberalisme) en democratie belangrijke waarden zijn. Wij zijn de lokale, liberale partij.

 

Enkele hoofdpunten waar ik me met name voor wil inzetten en waar wij als lokale VVD voor staan in onze gemeente:

We willen dat er meer betaalbare woningen komen. We willen dat er een agrarisch beleidsplan wordt opgesteld, met als doel een vitaal platteland te behouden. Wat de ondernemers betreft wil de VVD Wierden-Enter o.a. geen gemeentelijke beperkingen stellen aan openings- en sluitingstijden voor winkels, ook niet ten aanzien van koopzondagen. Op sportief gebied willen we o.a. dat er zowel in Wierden als in Enter een Cruijf Court gerealiseerd wordt.

We willen de gemeente Wierden nog beter maken: Wierden blijft goed, wordt beter! Slagvaardig en betrokken zullen we aan de gang blijven.