Even voorstellen: Pim Spackler.

Ik ben een betrokken Wierdenaar en ruim 50 jaar inwoner van onze gemeente. Sinds 2001 ben ik als ondernemer actief in de energiesector en zet ik mij in voor haalbare en betaalbare verduurzaming om onze omgeving leefbaar te houden voor de huidige én toekomstige generatie . Ik ben getrouwd met Nicolette en we hebben twee kinderen.

 

Sinds 2016 ben ik ook voorzitter van onze bibliotheek in Wierden en Enter, waar we volop bezig zijn om deze opnieuw te positioneren in de maatschappij en deze toekomstbestendig te maken. De focus ligt hierbij op het terugdringen van laaggeletterdheid onder de Wierdense en de Enterse bevolking.

 

De politiek heeft altijd mijn interesse gehad. De VVD in het bijzonder, omdat ik geloof in een liberale volkspartij die zich inzet voor alle bewoners. Als nummer 5 op de lijst kijk ik er naar uit om me energiek in te zetten voor onze gemeente. Dat doe ik nu in de schaduwfractie maar ik heb er zin in om dit (mogelijk) te gaan doen in de raad. Ik ga graag de discussie aan op basis van feiten en niet op basis van aannames. Daarbij zoek ik de verbinding in plaats van te polariseren.

 

Als ondernemer wil ik er natuurlijk zijn voor de ondernemers. Minder regels en meer vrijheid gebaseerd op individuele verantwoordelijkheid van een ieder. Uiteraard zal ik me sterk maken voor de verduurzaming binnen de energietransitie. We staan met elkaar voor een enorme uitdaging waarbij ik mijn expertise in wil zetten voor haalbare doelen die een breed draagvlak kennen bij alle burgers.

 

We willen de gemeente Wierden nog beter maken: Wierden blijft goed, wordt beter! Slagvaardig en betrokken zullen wij ons als VVD-fractie inzetten.